Hakkımda

Eylem RosselandMerhaba sevgili okurlar,

Masal Penceresi’ne hoşgeldiniz. Bu pencere, konuşan bebeklerin, çizmeli kedilerin, dans eden tilkilerin, altın yumurtlayan kazların, devlerin trollerin, perilerin, lambadaki cinlerin, uçan halıların ve kaçan gözlemelerin dünyasına açılıyor. Burada dünyanın her köşesinden masallar ve çocuk kitapları bulacaksınız. Aynı zamanda çocuklar için birbirinden güzel kitaplar yazmış ve resimlemiş sanatçılarla ilgili tanıtım yazıları okuyabileceksiniz. Arada bir masalsı yerler hakkında gezi yazılarına da rastayabileceğiniz bu sayfada buluşmak için tek yapmanız gereken Masal Penceresi’ni açmak ve benimle birlikte masalların büyülü dünyasına dalmak.

Sevgilerimle,

Eylem Rosseland

heart

3 thoughts on “Hakkımda

  1. Merhaba Saygılarımla.Amatör olarak Çocuklarımıza yönelik hem eğitici hem öğretici hemde eğlendirici çalışmalarım var.Meslek olarak Turizmde Taksi şoförlüğü yapmaktayım. Çocuk masalı ve hikayesi. Kısa film Drama film senaryoları. Şiir ve Reklam filmi konuları yazmaktayım.Yazmayı çok seviyorum.Yalnız maddi imkansızlıklar sebebiyle Eserlerimi insanlarımızla buluşturmayı başaramadım.Elimden tutacak bana bu konuda yardımcı olacak Bu konularla ilgilenen Ustalar Arkadaşlar aramaktayım.Hatam olduysa kusuruma bakmayın.Saygılarımla.

  2. Merhaba Eylem hanım,
    Sanırım yardımınıza çok ihtiyacım var.
    Ben 90-95 yıllarında almış olduğumuz basım tarihide bu yıllar ve öncesi olması gereken kapağı yeşil renklerle tasarlanmış içinde de sadece hatırlayabildiğim sefalet ana isminde bir masal olan derleme Norveç masalları olma ihtimali araştırmalarıma göre daha yüksek olan masal kitabı arıyorum.
    Bana yol gösterebilirseniz inanılmaz mutlu olurum.
    Şimdiden teşekkür ederim herşey için.

    • Merhaba,
      Hatirladigim kadariyla sordugunuz sorunun cevabını bilmediğime dair size eposta yoluyla cevap vermistim. Ancak Binbir Gece Masallari’nı okurken Felaketler Anası adında bir karaktere denk geldim ve bana sizin soz ettiginiz Sefalet Ana’yı anımsattı. Felaketler Anası, Şarkan, Vezir Dendan, Ebrize Ece’nin anlatıldığı bölümlerde olan bir karakter. Konunun uzerinden uzun sure gecmis olmasina ragmen cevap vermek istedim. Sevgiler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir